17 Temmuz 2012 Salı

İZMİR'DEN DÖNDÜM

"Oruç kalkandır." Hz. Muhammed (SAV)
"Fasting (saum) is a Muslim's shield." Hz. Muhammed (SAV)

  Herkese merhaba.İzmir'e gittim ve bir hafta önce döndüm.Size bahsettiğim gibi çocukları bölüşemedik.Öyle planlamıştık ama dede ve anneannenin gönlü büyük oğlumu geri göndermeye razı olmadı ve üç çocukla babaevinde tatilimize başladık.Ama ne tatil!
  İlk beş altı gün çok güzeldi.Hamaklar,mangallar,teras,İzmir Körfezi,...Önce benim bademciklerim iltihaplandı.İki gün otuz dokuz derece ateşle süründüm.Dikkat ederseniz yattım demiyorum.Üç çocuklu bir annenin hastalanıp yatması mümkün mü?Neyse karabiberler,zencefiller falan idare ederken en küçük hastalandı.Sağlık ocağı,çocuk hastanesi derken beş gün dinmeyen ateş artı tam üç tane diş çıkarma.
Neyse bu arada babamız geldi.Bu sefer ortanca hasta.O da boğaz iltihabı.Onun arkasından sıra büyükte.O da şişirdi boğazı.Eveeet kadro tamamlandı.Çok şükür babamız hastalanmadı.Nasıl tatil ama?Tabi soluk alma aralarında biraz gezmeyi başardık.
  Allah dermansız dert vermesin.Yine de güzeldi.Terasımız o kadar güzel ki, inanın, nereye gitsek hemen geri dönmek istiyoruz.Annem, babam çiçek doldurmuşlar heryeri.Hamağımız da var.Körfez ayaklarımızın altında.Ev yamaçta olduğu için teras hep serin ve rüzgârlı.Bir de canımın içi,hala kuzum Beren var.Doya doya sevdim onu.
Bu hengamede fazla resim çekemedim.İnsanın aklına gelmiyor ki.
  İşte bunlar terasımızdaki çiçeklerden bazıları.


  Bu da örgü örmekten gına geldiği için anneme hediye gelmiş havluda görüp beğendiğim ve hamakta bebeğimi sallarken örüverdiğim kenar danteli ve İzmir Körfezi.


  Bu da yapmak isteyenler için yakından görüntüsü.Çok basit bir model ama ben çok zarif buldum.Sade modelleri seviyorum.


  Bu da geçen yıl oğluşlarımla yapıp teras katımıza astığımız dondurma çubuğu etkinliğimiz.


  Henüz eşimin memleketi Bursa'yı ziyaret etmedik.Kısmet olursa orda çok fotoğraf çekip sizinle paylaşacağım.Bir dahaki yayınımda da hamarat gelinimizin dantellerini yayınlayacağım.Şimdilik herkese kucak dolusu sevgiler.

3 yorum:

AdanınAnnesi dedi ki...

Çok gecmiş olsun Zeynepcim hepinize. Şükür büyük bir şey olmamış.

Annen ve babanla hasret gidermene çok sevindim. Bir nebzede olsa

Çiçekler harika

sema dedi ki...

.bloğumda ''SANAL İFTAR''yapıyorum bu özel davetimde sizide görmekten gurur duyar postlarınızı merak ile bekliyoruz çörekotum.blogspot

herşey tadında dedi ki...

geçmiş olsun
has bir izmirli olarak onay veriyorum
izmir aşktır izmirr tutkudur
izmir çiğdem domat gevrek ve boyoz demektir
izmir gibisi yoooktur