21 Eylül 2013 Cumartesi

BURSA'DAN SELAMLAR

"Zandan uzak kalın.Zanna dayanılarak söylenen sözler,sözlerin en yalanıdır." Hz. Muhammed(SAV)
"Beware of speculations.Words wich are based on speculations are the biggestlies."The Prophet Mohammad

 Selamün aleyküm arkadaşlar.Uzun zaman oldu birşeyler paylaşmayalı.Bu uzun zaman diliminde biz eşimin memleketi(artık benim de memleketim) Bursa'ya atandık.Evimizi taşıdık.Çocuklarımızı okullarına yerleştirdik ve kendimiz de yeni okullarımızda görevlerimize başladık Allah'ın izniyle.Yani iki yıllık ücretsiz doğum izninden sonra öğretmenliğe tekrar "Merhaba" dedim.
   Tabi tüm bunlar böyle yazdığım gibi kolay olmadı.Elhamdülillah bu sefer Bursa'ya geldiğimiz için kayınvalidemler bize çok yardımcı oldular.Üç küçük çocukla taşınmak kolay değil,malumunuz.Yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.Çok şükür okulum evime çok uzak değil.Bir minibüsle gidip gelebiliyorum ve çok tatlı yirmibeş tane öğrencim var.Allah Teala hepimiz için hayırlı eylesin.
   Taşınmadan önce kendime,kayınvalideme ve anneme eski cd'leri değerlendirerek birer duvar süsü yapmıştım.Görenler bayıldı.
   İşte bu kendime yaptığım:
 
   Aslında arkası da aynı motiften yapılıyor fakat benim cd'im renkli olduğu için görünmesini istemedim.Onun yerine yuvarlak olarak kestiğim kumaşın etrafını sıkiğneyle çevirerek kullandım.Ortasına da tığişi bir çiçek ekledim.Bu da benim yorumum oldu.
   Bu da kayınvalideme yaptığım.Resmi ben çekmedim.Akrabalarımızdan biri görüp çok beğenmiş.Resmini çekip facebook sayfasına koymuş.Ben ordan çaldım :)
Maalasef anneme yaptığımın resmini çekmeyi unuttum.Kendime yaptığımı bir de yakından göstereyim sizlere.Belki yapmak istersiniz.Hepiniz Allah'a emanet olun.


7 yorum:

Deniz dedi ki...

s.a bloguma uye olmussunuz hemen aradım buldum sızı uye oldum. bır egıtımcının daha tanıyacagıma mutluyum ;) Cd susunuz de cok guzel elleırnıze saglık.

ZEYNEP dedi ki...

Aleyküm selam.Çok teşekkür ederim.Bloğuma hoşgeldiniz.

Deniz dedi ki...

Hosburldum yukarda hayirli olsun dememsiim Yeni yerinizde ins. istediginiz gibi bir egitim yili sizi bekler... Ogretmenlik bir nevi ibadet sekli yapis sekline gore tabi. Bana da Allah kabul etsin demek dusuyor sanirim ;)

Unknown dedi ki...

s.a hepsi çook güzel :)
Bu arada blogumda bi çekiliş var sizide beklerim gelirseniz çok sevinirim :)

sakLı bahçem :) dedi ki...

merhabaa:) bursaya hoşgeLdiNiz :) beNde bursaLıyım ama izNik'iN bi köyüNe geLiN geLdim :) güzeLdir caNım bursam :)

sakLı bahçem :) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ajka dedi ki...

Bu çok güzel:-)
Ajka